Los Angeles

"Biutiful", candidata al Globus d'Or a la millor pel·lícula estrangera

El film hispanomexicà "Biutiful", d'Alejandro González Iñárritu, ha estat nominat a la categoria de millor pel·lícula en llengua estrangera a la 68a edició dels Globus d'Or, premis nord-americans considerats l'avantsala dels Oscars. La pel·lícula, protagonitzada per l'espanyol Javier Bardem, competirà per aquest guardó amb les produccions "El Concierto" (França), "The Edge" (Rússia), "Yo soy el amor" (Itàlia) i "In a Better World" (Dinamarca).

Actualitzat
Es tracta de la segona vegada que un llargmetratge d'Iñárritu aconsegueix una candidatura com a pel·lícula de parla no anglesa en els Globus d'Or, una nominació que ja va aconseguir amb "Amors Gossos" l'any 2000. Però el major triomf del cineasta mexicà als Globus d'Or fins al moment va arribar de la mà de "Babel" (2006), una producció que va collir 7 candidatures i va acabar alçant-se amb el títol de millor drama de l'any.

La cerimònia de lliurament de la 68a edició dels Globus d'Or, guardons que concedeix anualment l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood (HFPA), tindrà lloc el 16 de gener a l'hotel Beverly Hilton de Los Angeles, a Califòrnia.


Trailer oficial

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut