Esports

Xavi Hernández rep el primer Premi Catalunya de l'Esport en una cerimònia càlida i emotiva

Xavi Hernández ja té un premi més al palmarès. Aquest dilluns va rebre el Premi Catalunya de l'Esport en una cerimònia celebrada als estudis de TV3 que va reunir la gent més granada de l'esport català. Esportistes de tots els àmbits van voler acompanyar el blaugrana en una cerimònia d'entrega emotiva i càlida d'aquest primer Premi Catalunya de l'Esport, amb què es reconeix l'impuls que ha donat a l'esport català a escala internacional.

Actualitzat
Puntual i vestit d'etiqueta, impecable, arribava Xavi Hernández als estudis de TV3 per recollir personalment el primer Premi Catalunya de l'Esport. Conversa distesa amb un altre dels mites del barcelonisme, Migueli, a qui està a prop de superar com el jugador que més cops ha vestit la samarreta del Barça en tota la història, de fet a només tres partits. Quatre retocs de maquillatge i directe al plató per recollir un guardó al qual també optaven els seus companys del Barça Piqué, Puyol i Guardiola, a més de Pau Gasol, Navarro, Toni Elias, Kilian Jornet, Joaquim Rodríguez i Laia Sanz.
 
Una gala plena de sorpreses en què es va fer un repàs a la seva trajectòria esportiva i als seus orígens, i amb moments emotius, com la conversa amb l'entrenador que el va fer debutar al primer equip, Louis Van Gaal, l'any 1998, o quan Xavi va fer realitat el somni d'una nena, l'Alleke, que plorava desconsolada perquè volia que el de Terrassa li donés la seva samarreta durant la rua de celebració pel Mundial.

Un campionat que Xavi va celebrar amb la senyera a la mà, una bandera amb pedigrí que a partir d'ara reposarà al Museu del Barça, a tocar del Camp Nou, l'aula magna on imparteix classes magistrals el professor Xavi, flamant primer Premi Catalunya de l'Esport.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut