Barcelona

El millor dels usuaris d'aquesta setmana!

A El meu 3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem el que més destaca del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos i col·laboreu amb "El meu 3cat24". Cada dia en som més!

Actualitzat
Els usuaris d'El Meu 3cat24 ens heu enviat molts vídeos, fotos, àudios i textos. En aquesta galeria, recollim les fotos que han tingut més visites durant la setmana:

Veureu que a casa nostra hi ha de tot. Des de la carretera tercermundista que denuncia 'josepmariacosta' a les pedregades que han caigut a molts indrets de Catalunya, com la de Montserrat o la de Castellar del Vallès, sense oblidar les riuades de Badalona. Però també tenim festes, què us pensaveu! Una d'itinerant, de música en viu, que ens arriba de la mà de 'terceravia', i una Motorrada a la qual no podeu faltar si us agrada voltar per Catalunya sobre dues rodes. La setmana ha donat per molt. Hem après que els rentaplats poden ser molt perillosos (si en teniu dubtes, mireu el que li ha passat al 'jordicp'); que l'excés de turistes pot provocar protestes com aquesta, a la Rambla de Barcelona, o que l'astre rei, moltes vegades protagonista d'El meu temps, es pot agafar amb només dos dits i sense cremar-se!

Pel que fa a fotografies, el cartell del Curs Ricard Salvat, enviat al Kiosk Jove per l'Institut J. Bau, ha estat la imatge més consultada.


 


No us oblideu que seguim al Facebook i al Twitter, i que esperem rebre les vostres informacions en qualsevol dels quatre formats que publiquem: textos, vídeos, fotos o àudios.

Si voleu formar part del nostre equip de ciutadans reporters, només us heu de registrar. És molt fàcil!

Ajudeu-nos a construir El meu 3cat24, el vostre espai de participació!
Anar al contingut