Barcelona

Els alcaldes del PSC, disposats a encapçalar la renovació del partit però volen esperar a les municipals

El principals alcaldes del Partit dels Socialistes de Catalunya demanen no ser les víctimes polítiques de la renovació interna del partit. Estan disposats a encapçalar la regeneració del partit, però creuen que ara no és el moment. És el que reflecteix el document aprovat pel consell d'alcaldes socialistes, presidit per José Montilla com a primer secretari. Els alcaldes diuen que la renovació és imprescindible i insten tothom a expressar-se lliurament, però amb responsabilitat, perquè la prioritat, diuen, és la cita de les eleccions municipals del mes de maig.

Actualitzat
Els alcaldes demanen que el procés de renovació es faci de manera que no els perjudiqui de cara a les pròximes eleccions municipals. Així ho van expressar aquest dijous en una reunió amb el primer secretari del PSC, José Montilla.

Mentrestant, al PSC creixen les veus que reclamen canvis important, segons va dir a "El matí de Catalunya Ràdio" el conseller d'Educació en funcions, Ernest Maragall.

El Partit dels Socialistes farà una convenció la primavera del 2011 amb l'objectiu d'establir un programa per acostar el partit als ciutadans.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut