Atletisme

L'atletisme espanyol, commocionat per la detenció de Marta Domínguez

Es comencen a conèixer les primeres reaccions d'atletes i exatletes espanyols com a resultat de la detenció de la palentina Marta Domínguez en el marc de l'"operació Llebrer". L'atleta Mayte Martínez ha assegurat que es troba "en estat de xoc" després de conèixer la noticia; per la seva banda, Chema Martínez indica que s'ha de deixar treballar la Guàrdia Civil. Per altra banda, l'excampió olímpic Fermín Cacho s'ha mostrat sorprès per la notícia i ha declarat que s'ha quedat "glaçat" quan se n'ha assabentat.

Actualitzat
L'atleta de Valladolid Mayte Martínez ha assegurat que es troba "en estat de xoc", en ser informada sobre la recerca que la Guàrdia Civil ha fet aquest matí a casa de la seva amiga i companya Marta Domínguez, que està prestant declaració sobre el cas. "Tothom és innocent fins que es demostra el contrari i, per tant, no es pot establir cap judici ni fer cap valoració fins que no hi hagi acusacions fermes". La medallista de bronze als Mundials d'Osaka 2007 ha destacat que "davant el dopatge, la tolerància sempre ha de ser zero", tot i que considera que ara cal deixar que la investigació avanci per saber la veritat.

També un altre company de professió de l'atleta palentina, Chema Martínez, s'ha mostrat impactat en saber el cas: "La notícia espanta. És un moment delicat però cal esperar. Potser és una declaració normal. Vull ser prudent, cal deixar treballar la Guàrdia Civil". El fondista madrileny està convençut que ara "a fora aprofitaran per donar canya a l'esport espanyol" i, en relació amb el dopatge,  afirma que "hi ha esportistes nets i altres disposats a aconseguir-ho tot a qualsevol preu", i que a aquests cal perseguir-los. La Federació Espanyola d'Atletisme també demana que se'n castiguin els possibles culpables, i el mateix capità de la selecció espanyola, el lleonès Manolo Martínez, ha demanat cautela i respecte per als implicats.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut