Barcelona

Joan Laporta es reuneix amb Artur Mas però rebutja valorar la reunió

El líder de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta, ha rebutjat valorar davant els mitjans de comunicació la reunió que ha mantingut amb el candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas. Mas i Laporta s'han trobat durant una mitja hora al Parlament, en l'última reunió que el líder de CiU ha mantingut amb els caps de llista dels partits que van obtenir representació a les eleccions de diumenge passat. Laporta, que ha entrat per primera vegada al Parlament com a diputat electe, se n'ha anat immediatament després de finalitzar la trobada amb Artur Mas, i ha estat l'únic cap de llista que no ha volgut fer declaracions davant els periodistes per valorar la reunió.

Actualitzat
El líder de Solidaritat i expresident del Barça s'ha limitat a dir que "les declaracions, al Parlament", encara que el fet és que ja hi era, perquè la ronda de contactes d'Artur Mas ha tingut lloc en un despatx que ocupen els vicepresidents de la cambra legislativa catalana.

La negativa de Laporta a explicar el desenvolupament de la reunió amb qui amb tota probabilitat serà el pròxim president de la Generalitat dificulta conèixer la posició dels quatre diputats de Solidaritat a la sessió d'investidura, encara que aquesta formació ja va indicar anteriorment que si Mas no està d'acord a proclamar la independència de Catalunya no li donaran suport.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut