Barcelona

Ciutadans parla de consolidació i celebra l'"èxit històric" de seguir al Parlament

Ciutadans celebra la consolidació al Parlament de Catalunya. El candidat Albert Rivera es mostra satisfet de repetir resultats tot i no haver pogut aconseguir grup propi. El líder de la formació ha recordat que havien "arribat per quedar-se" i que són el primer partit que es manté dues legislatures després d'irrompre al Parlament. Tot i això, Rivera ha lamentat la llei d'Hondt, que els deixa com a setena força política del Parlament, tot i haver obtingut més vots en conjunt que Solidaritat Catalana per la Independència.

Actualitzat
"Estem molt satisfets dels resultats electorals", ha assegurat el president de Ciutadans, Albert Rivera, davant de centenars de militants congregats a l'hotel Gallery de Barcelona. El partit celebra amb gust agredolç una fita històrica, però que no ha servit per obtenir grup propi. Això sí, són la primera formació que repeteix després d'obtenir representació. En aquest sentit, Rivera ha proclamant que la seva formació ha vingut "per quedar-se molts anys".

El líder de Ciutadans ha celebrat que el seu partit hagi augmentat fins a 15.000 vots a tot Catalunya i hagi fregat el quart diputat, mentre que, advertia, fa un any, que "segurament ningú pensava" que la seva formació podria no només consolidar-se, sinó també créixer.

Villegas: "Èxit històric"

A l'inici del vespre electoral, s'ha presentat davant dels mitjans de comunicació el director de campanya del partit, José Manuel Villegas. En un discurs molt similar al del líder de la seva formació, Villegas ha qualificat els resultats d'"èxit històric". Villegas també ha celebrat la participació en les eleccions, superior a la de les eleccions anteriors, perquè, segons la seva opinió, és "molt important" que els ciutadans vagin a votar.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut