Barcelona

Camacho destaca "els resultats històrics, els millors que ha obtingut mai el PP a Catalunya"

A la seu del PPC, l'hotel Grand Marina (WTC), la candidata a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha comparegut a la seu del partit a dos quarts d'onze de la nit somrient i acompanyada d'altres membres de la formació. Primer de tot ha agraït a tots els "catalans i catalanes" la seva participació en les eleccions i sobretot als qui han confiat en el Partit Popular i els han votat per "un canvi a Catalunya".

Actualitzat
"Estem creixent, creixent arreu" ha remarcat Sánchez-Camacho, i ha destacat que amb aquests resultats "s'ha demostrat que el canvi a Espanya es comença a Catalunya". També ha volgut donar les gràcies a Mariano Rajoy, el president del partit a escala espanyola, "que ha fet que aquest resultat" sigui l'èxit més gran de la història del partit a Catalunya.

La candidata pel PPC ha dit que "compliran i defensaran" el seu programa electoral, i ha reiterat el seu compromís. Sánchez-Camacho ha declarat que no "decebrà els milers de catalans i catalanes" que els han votat confiant en el PPC" pels quatre anys vinents, i ha assegurat que compliran el seu programa electoral i que "portaran el projecte polític al Parlament de Catalunya, donant respostes i solucions a la crisi econòmica", que, segons el PPC, "és la prioritat dels catalans". Ha insistit també "que crearan llocs de treball, oferiran solucions a la inseguretat, milloraran el model educatiu, milloraran la sanitat i faran una bona política d'immigració".

A continuació, Sánchez-Camacho ha repetit el mateix discurs en castellà i ha brindat amb cava amb els militants i periodistes que eren a la seu electoral, on l'ambient era festiu i d'alegria pels resultats obtinguts.

Felicitacions des del PP a Madrid


Des de la seu del PP a Madrid veuen l'èxit del PPC a Catalunya com el senyal que "el canvi ha començat per a tot Espanya", on "Zapatero està cada dia més dèbil". Alícia Sánchez-Camacho no s'ha referit a la derrota del PSC durant la seva compareixença, però a Madrid han destacat que el PP ha reduït la distància que els separava dels socialistes, on ara només és de 6 punts, mentre que l'any 2006 hi havia una diferència de 16.

Mariano Rajoy ha convocat per dilluns el Comitè Executiu Nacional per analitzar els resultats finals de les eleccions a Catalunya. Comptarà amb la presència de la líder catalana, Alícia Sánchez-Camacho, i també intervindrà públicament el líder espanyol.

Dolores de Cospedal ha comparegut a la seu del PP a Madrid i ha felicitat el Partit Popular de Catalunya i la seva candidata a la presidència, Alícia Sánchez-Camacho, per "la notorietat i visualització" que mostren els resultats que han obtingut, "molt per sobre d'altres eleccions autonòmiques". Cospedal ha volgut donar les gràcies "als ciutadans i ciutadanes de Catalunya", ha dit, que "han donat el seu suport al PPC".
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut