Montilla prioritza una llei de finançament local per donar més recursos als ajuntaments

El candidat del PSC ha marcat com a prioritat tirar endavant una nova llei de finançament local per dotar de més recursos als ajuntaments. Ho ha avançat a la reunió que més d'un centenar d'alcaldes socialistes han fet per donar suport a Montilla. Durant la trobada Àngel Ros ha apostat per la continuïtat de la política municipalista de Montilla, que ha multiplicat per tres les aportacions respecte als governs de CiU.

Actualitzat
Un centenar d'alcaldes socialistes s'han reunit avui al barri del Bon Pastor de Barcelona per signar un manifest de suport al candidat José Montilla.

A l'acte hi ha assistit l'alcalde de Lleida Àngel Ros, que ha donat suport perquè José Montilla torni a governar i mantingui una política cap als ajuntaments que "ha multiplicat per tres les aportacions respecte a governs de convergència sense mirar les dimensions dels pobles ni tampoc el seu color polític". Per Ros "aquest govern ha estat molt municipalista" i per això "hem de fer suport al president".

En el mateix sentit s'ha expressat el candidat del PSC, José Montilla, que ha assegurat que "han atès tots als ajuntaments per igual, al marge del color polític" i per seguir en la mateixa línia Montilla diu que necessiten "guanyar aquestes eleccions".

Montilla ha marcat com a prioritat tirar endavant una nova llei de finançament local per dotar de més recursos als ajuntaments.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut