Mas es presenta com el més propici per generar confiança a Catalunya i a Europa

Artur Mas assegura que la seva victòria generarà confiança i beneficiarà Catalunya i Europa. El candidat de CiU ha parlat avui de sostenibilitat i ha explicat que aposta per combinar polítiques mediambientals amb economia productiva.

Actualitzat
El candidat de Convergència i Unió, Artur Mas, defensa que la seva victòria pot beneficiar el país, però també tot l'entorn europeu. Segons Mas: "Fins i tot les eleccions del 28 de novembre, en aquest sentit de generar confiança, en aquesta part del sud d'Europa, són importants. No és el mateix que Catalunya, a partir del 28 de novembre, pugui generar confiança a través d'un govern fort i d'una societat mobilitzada que no pas que aquí quedem entrebancats o amb una sensació de que no ens en sortim".

Mas ha obert el programa a la pàgina de la sostenibilitat i ha donat una recepta que combina 3 ingredients: "Sostenibilitat, polítiques mediambientals i economia productiva", tot plegat s'ha de "lligar amb partits que tinguin una visió conjunta de la societat".

El candidat ha compartit autobús amb els periodistes, que s'han permès fer-li una broma i li han estès una estora de pells de plàtan que Mas ha esquivat amb el seu millor somriure.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut