Yeongpygeong

Troben els cossos de dos civils morts a l'illa atacada per Corea del Nord

Les autoritats de Corea del Sud han trobat els cadàvers de dos civils entre la runa de les cases destruïdes ahir per l'atac nord-coreà. Els morts han estat localitzats a l'illa sud-coreana de Yeonpyeong, segons ha informat la policia. Amb aquests dos morts s'eleven a quatre les víctimes mortals per l'atac de Corea del Nord sobre el territori sud-coreà, que va deixar almenys 18 ferits més, entre els quals, cinc de gravetat.

Actualitzat
Dos civils de Corea del Sud han estat trobats morts. Els han trobat els equips de rescat que treballaven entre la runa de les cases enderrocades per culpa dels obusos nord-coreans i pels incendis. Les autoritats sud-coreanes han informat de les dues noves víctimes mortals, dos homes de 60 i 61 anys, a l'illa de Yeonpyeong.

Amb això, s'eleven a quatre els morts per l'atac, després que també van morir dos militars, mentre que 18 persones, 15 militars i 3 civils, han resultat ferides, cinc de les quals de gravetat.

Es tracta de la primera ocasió des del final de la guerra de Corea (1950-1953) que civils moren com a conseqüència d'un atac nord-coreà amb artilleria en sòl sud-coreà, segons els mitjans locals.

L'atac d'ahir sobre l'illa de Yeonpyeong, molt a prop de la frontera intercoreana al mar Groc, és un dels successos més greus en els últims anys entre totes dues Corees. Els dos països es troben en guerra tècnica des del 1953, ja que en acabar la guerra de Corea van signar un armistici i no un tractat de pau.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut