Barcelona

Un grup de treballadors del Palau de la Música reben amb aplaudiments Mariona Carulla, nova presidenta de l'Orfeó

Rebuda càlida l'endemà d'una llarga nit de votacions. Un grup nombrós de treballadors del Palau de la Música ha dedicat aplaudiments i somriures a la nova presidenta de l'Orfeó Català, Mariona Carulla, que aquest dijous de matinada es va imposar amb un 67% dels vots sobre l'altre candidat a presidir l'entitat, Enric Enrech. Carulla ha anunciat una "etapa daurada" per a l'entitat coral i el Palau de la Música, ha promès transparència i ha demanat unitat per superar l'època Millet.

Actualitzat
Per Mariona Carulla, la rebuda que aquest dijous al migdia li han fet un grup nombrós de treballadors al Palau de la Música és un símbol que es gira full per començar una nova etapa. També ha dit que té molts temes per resoldre damunt la taula, però que les decisions es prendran col·legiadament perquè no pensa fer una junta presidencialista.

Són algunes de les primeres paraules i propòsits de la nova presidenta de l'Orfeó Català, l'endemà que va ser escollida en una jornada de votacions amb molta participació i en què el recompte es va allargar fins a altes hores de la matinada. Mariona Carulla, que ha desbancat així l'altre candidat, Enric Enrech, ha escollida per àmplia majoria, amb un 67% dels vots.

"Una etapa daurada"

En el seu discurs ja com a nova presidenta, Carulla ha anunciat una "etapa daurada" per a l'Orfeó Català i el Palau de la Música, ha promès transparència, ha demanat unitat a tots els socis per superar l'època Millet i ha demanat també un vot de confiança als mecenes i patrocinadors, ja que els ha garantit una bona gestió econòmica. Els membres de la candidatura guanyadora han pres possessió dels càrrecs immediatament.

Mariona Carulla, de 66 anys, pertany a la família propietària d'Agrolimen, una de les principals empreses alimentàries de l'estat espanyol. És sòcia de l'Orfeó des de fa mig segle i havia format part de l'última junta.

Un any i mig després del saqueig

La campanya electoral d'aquests comicis de l'Orfeó s'ha fet gairebé un any i mig després de destapar-se el saqueig confessat per Fèlix Millet i Jordi Montull, i ha coincidit, també, amb la investigació judicial del desfalc i del presumpte finançament irregular de Convergència Democràtica de Catalunya.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut