"Debat a 6" a TV3

Els candidats amb representació parlamentària han contrastat les seves propostes en el "Debat a 6" de TV3

Els estudis de TV3 han acollit aquest diumenge l'únic debat a sis de la campanya electoral. Els candidats a la presidència de la Generalitat amb representació parlamentària han contrastat les seves propostes de cara a les eleccions de diumenge que ve. El debat ha girat al voltant de la llengua, l'estat del benestar, les propostes per sortir de la crisi, la política d'aliances i les relacions que s'han d'establir entre Catalunya i Espanya com, per exemple, el concert econòmic, que proposa Convergència i Unió.

Actualitzat
Tots sis candidats han arribat per separat a les instal·lacions de TV3 cap a les nou del vespre, on els han rebut el president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la directora de TV3. Després de preparar-se per entrar al plató ha arribat el moment de la foto de família, que s'ha fet davant d'una cinquantena de mitjans acreditats.

El periodista Josep Cuní, que moderava el debat, ha començat a repartir joc dividint el debat en sis grans capítols. El primer, el de la crisi econòmica. També hi ha hagut temps per parlar de les relacions entre Catalunya i Espanya, la política social, la llengua i la cultura, les infraestructures i els pactes postelectorals.

Al final del programa, Montilla ha renunciat al debat en castellà i ha proposat a Artur Mas un cara a cara en català "quan vulgui i on vulgui". Mas ha acceptat el repte i ha proposat a Montilla de quedar-se al plató en aquell mateix moment. El candidat socialista apostava per fer-lo entre dilluns i dimecres. PSC i CiU reprendran les negociacions pel cara a cara aquest mateix dilluns.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut