Girona

Montilla proposa obligar els polítics a complir el que prometen i a fer públic el seu patrimoni

El mateix dia que fa públic el seu patrimoni, valorat en més de 350.000 euros en actius financers, el candidat del PSC, José Montilla, ha anunciat des de Girona propostes per a la millora de la transparència de governants i candidats. Proposa l'anomenat "contracte de servei públic", que obligui els candidats a fer allò que prometen en campanya i a altres mesures més personals. El candidat socialista es refereix al fet que "els diputats, càrrecs electes i alts càrrecs donaran compte des de l'inici fins al final del seu mandat de les seves activitats, béns i interessos", una informació, ha afegit, que serà accessible a la ciutadania.

Actualitzat
En el mateix míting, Alfredo Pérez Rubalcaba, en la seva segona visita a Catalunya durant la campanya, ha fet una crida a la participació i ha dit que s'ensuma un pacte entre la dreta, entre CiU i el PP. Rubalcaba ha recordat que en la intimitat del PP a Mariano Rajoy l'anomenen "el català". "Això em sona: català, intimitat. Alerta que cada vegada que el PP parla de català i intimitat s'està preparant un pacte amb CiU.

Montilla i Rubalcaba han fet una crida a la participació per evitar que governi la dreta. Per la seva banda, Joaquim Nadal ha avisat de la indefinició de Convergència en projectes com la variant de la Bisbal.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut