Delta de l'Ebre

La cara gegant d'una nena reivindica la lluita contra el canvi climàtic al delta de l'Ebre

L'artista Jorge Rodríguez-Gerada, d'arrels cubanes i novaiorqueses, i veïns de les Terres de l'Ebre s'han unit aquest dissabte per lluitar contra el canvi climàtic amb la figura de la cara gegant d'una nena representada per centenars de persones.

Actualitzat
Segons els organitzadors, la composició simbolitza la cara d'una nena que desitja veure com el delta de l'Ebre sobreviu a les amenaces de l'escalfament global. Un satèl·lit, a 640 quilòmetres d'altura, ha fotografiat l'obra.

A través de les figures, que es fan una setmana abans de la cimera de les Nacions Unides sobre el clima, es volen impulsar tractats globals que ajudin a combatre el canvi climàtic.

Aquesta obra d'art efímer és una més de les composicions que es faran en més de 15 llocs del món entre el 20 i el 27 de novembre com a part d'un projecte artístic global, el 350 Earth. Hi haurà més figures al Canadà, Mèxic, la República Dominicana, el Brasil, Islàndia, el Regne Unit, Egipte, l'Índia, les Maldives, la Xina, Austràlia i els Estats Units.


Anar al contingut