Montilla promet mà dura contra els lladres reincidents

El presidenciable del PSC creu que ara no és moment d'abordar la qüestió dels patrimonis. Montilla ha promès mà dura contra els lladres reincidents i ha carregat contra la impunitat de qualsevol tipus de delicte amb alguna referència cap a CiU. De la seva banda, la seva número 2, Montserrat Tura, ha parlat de la importància de la seguretat pública per poder aixecar un estat del benestar.

Actualitzat
El candidat del Partit Socialista de Catalunya, José Montilla, entén que la qüestió dels patrimonis s'ha d'abordar en el seu moment.

Montilla ha promès mà dura contra els lladres reincidents, els que sempre estan cometent delictes petits i sempre tornen al carrer. José Montilla també ha carregat contra la impunitat de qualsevol tipus de delicte amb alguna referència cap a CiU. Ha dit que "la llibertat té uns límits. No es pot construir en espais naturals protegits o evitar pagar els impostos o permetre que una força política utilitzi una institució cultural i centenària en benefici propi".

De la seva banda, la número dos del PSC, Montserrat Tura, ha posat en valor la seguretat. Per Tura "només el partit dels socialistes de Catalunya és capaç d'entendre la seguretat pública com la base per poder aixecar un estat del benestar on es desenvolupin politiques d'educació, de sanitat, de tota índole".

Pel que fa a l'espot en què una noia té un orgasme mentre vota el PSC, Montilla ha assegurat que no en sabia res. Tot i això, diu que no li sembla malament si això estimula el vot.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut