Mas creu que el PPC s'ha passat de frenada amb el videojoc i reclama que el retiri

El presidenciable a la Generalitat de Catalunya de Convergència i Unió, Artur Mas, demana al PPC que retiri el videojoc on la candidata Sánchez-Camacho dispara contra els problemes de Catalunya. Per Mas, els populars s'han passat de frenada i no accepta que es limiti a rectificar-lo. El candidat s'ha referit a la petició de vot que va fer ahir Montilla als aturats ja que, segons Mas, molts no tenen feina per "part de les seves polítiques". En cas d'arribar al govern Mas es compromet a retirar el codi ètic de la policia i a suprimir la limitació dels 80 quilòmetres hora

Actualitzat
El candidat de CiU, Artur Mas, creu que el Partit Popular de Catalunya s'ha passat de frenada amb el videojoc on dispara, entre altres coses, contra immigrants i estelades, i que l'hauria de retirar en comptes de rectificar-lo.

Mas ha alertat als populars que "qui juga amb foc s'acaba cremant" i que en comptes de fer "rectificacions contínues" que "facin marxa enrere i deixin de furgar en un tema especialment sensible". El candidat de la federació nacionalista considera que "l'han vessada".

D'altra banda, Artur Mas també s'ha referit a les declaracions d'ahir del candidat socialista en què va demanar als aturats el seu vot. Pel presidenciable Montilla té una "audàcia sense límits" perquè actualment hi ha 600.000 aturats i "desgraciadament per part de les seves polítiques" dels últims 4 anys "s'han quedat sense feina".

Pel que fa al programa electoral de CiU, la federació es proposa donar més llibertat als ciutadans. En aquest sentit es compromet, si governa, a retirar el codi ètic de la policia perquè per ell converteix el cos en sospitós ja d'entrada. A més ha recordat també que suprimirà la limitació dels 80 quilòmetres hora perquè atempta contra el sentit comú.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut