Sant Celoni

Tura acusa el PP d'incitar a la violència i a l'eliminació del que és diferent

La número 2 de la llista del PSC, Montserrat Tura, s'ha passejat pels carrers de Sant Celoni, on s'hi feia mercat. Mentre al campanar hi tocaven les onze, Tura aprofitava per després, en un míting llampec, carregar contra el videojoc del PP que incita a eliminar immigrants sense papers: "Igual que és inadmissible que amb els temes greus de la societat el Partit Popular en faci videojocs que, a més a més, inciten a la violència i a l'eliminació del que és diferent o dels que no són com ells".

Actualitzat
Ja en un to més positiu, Tura ha destacat que avui se signa a Madrid un nou tràmit per al traspàs de regionals a Catalunya, una fita assolida amb el govern de José Montilla que Convergència mai no s'hauria imaginat: "Qui ho somiava, qui s'atrevia a parlar de la transferència de Rodalies i de regionals tot just fa deu anys? Aquests que ara diuen que la transferència no és prou no se l'havien plantejat mai perquè tenien por de fracassar. Nosaltres ens ho vam proposar i ho hem aconseguit".

Tura ha fet la xerrada en un punt del mercat diferent del que volia el PSC, que han acusat Convergència d'haver-los pres el lloc, una mostra més -diu Tura- de la manera de fer de CiU.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut