Imatge d'arxiu d'un responsable d'FGC tancant l'estació Plaça de Catalunya de Barcelona
Imatge d'arxiu d'un responsable d'FGC tancant l'estació Plaça de Catalunya de Barcelona
Barcelona

Les estacions dels FGC reobren després de l'aturada de quatre hores

Els treballadors dels Ferrocarrils de la Generalitat han tornat a fer vaga en protesta per la retallada salarial del 5%. La vaga s'ha fet de 12 del migdia a 4 de la tarda, quan han reobert les estacions que s'havien tancat per evitar incidents amb els piquets, ja que no hi ha serveis mínims. La protesta ha transcorregut sense incidents i el servei s'ha reprès amb normalitat. Els sindicats han convocat més aturades per dilluns i dimecres de la setmana que ve.

Actualitzat
El comitè d'empresa dels Ferrocarrils de la Generalitat havia convocat una nova jornada de vaga entre les 12 del migdia i les 4 de la tarda. El fet que no hi hagi serveis mínims ha fet que l'empresa hagi decidit, com ja va fer dilluns passat, tancar les estacions per evitar problemes amb els piquets.

Dilluns passat, el tancament de les estacions va sorprendre els usuaris dels FGC perquè a les altres aturades, que sí que eren en hora punta, s'havia mantingut el 50% del servei.

Els treballadors tornen a fer vaga per protestar contra la retallada salarial del 5% que afecta el sector públic. Dilluns i dimecres de la setmana que ve tornaran a repetir la protesta. FGC ha assegurat que la vaga de dilluns passat va afectar uns 75.000 passatgers.
Anar al contingut