Puigcercós denuncia un pacte d'estat econòmic per perjudicar Catalunya

Esquerra Republicana continua amb les comparatives fiscals amb la resta de territoris. El candidat a la Generalitat d'aquest partit, Joan Puigcercós, ha denunciat un pacte d'estat econòmic per perjudicar Catalunya vertebrat en els privilegis de l'eix Bilbao, Madrid, Sevilla. Puigcercós ha replicat al Ministre Manuel Chaves que no cal insultar per confrontar idees sobre el model fiscal i econòmic de l'Estat.

Actualitzat
Quan encara ressonen les polèmiques declaracions que va fer sobre el greuge fiscal català, el candidat d'Esquerrra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, ha denunciat un pacte d'estat econòmic per perjudicar Catalunya vertebrat de l'eix Bilbao, Madrid, Sevilla.

Mentrestant, a Puigcercós li segueixen plovent crítiques com les del Ministre Manuel Chaves, que ha qualificat de gairebé xenòfoba la seva actitud. Puigcercós ha contestat a aquestes veus criticant que tots s'atreveixen a insultar els catalans titllant-los de "xenòfobs" i "ningú demana disculpes". Pel líder d'ERC, és indignant que quan ells "exposen una situació col·loquial", quan estan en un míting, "automàticament s'organitza un vendaval".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut