Eleccions 28-N

Els partits es ressituen després de la polèmica sobre la pressió fiscal

Actualitzat
De la seva banda, l'alcalde de Madrid, el popular Alberto Ruiz-Gallardón, en una passejada pel centre de Barcelona amb la candidata Alícia Sánchez-Camacho i representants de les associacions de comerciants, ha dit que més enllà de les rivalitats, cal estrènyer llaços entre Madrid i Barcelona: "Si d'alguna cosa estic orgullós és que durant aquests 15 anys el que he fet és fer ponts entre el que crec que ha de ser una connexió profunda entre els dos grans motors d'Espanya". Sánchez-Camacho ha proposat endurir els controls perquè els comerciants, siguin autòctons o estrangers, compleixin els horaris establerts.

Mentrestant, Joan Herrera, d'ICV-EUiA, ha dit en declaracions al "Polièdric", de Catalunya Informació, que deixaria escons buits al Parlament per recordar el vot en blanc: "Passen les eleccions i ens lamentem de l'abstenció i el vot en blanc però al cap de quatre dies, ningú en parla. Que això tingués traducció parlamentària seria interessant perquè ens permetria recordar que hi ha un vot en blanc, escons buits i desencant. Jo crec que no estaria malament". Herrera disputa el vot útil al PSC: "La millor manera de lluitar contra el vot útil és recordar el que va passar a les generals, van dir que seria molt útil i els 25 diputats dels socialistes no són precisament útils per aturar les retallades socials".

Finalment, Albert Rivera, de Ciutadans, ha aprofitat la polèmica de les paraules de Puigcercós sobre les inspeccions fiscals a Andalusia per reivindicar l'acció que Hisenda està fent a Catalunya: "Gràcies a Hisenda, d'alguna manera hem pogut saber coses que per la política catalana mai hauríem sabut, com el 'cas Palau'".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut