Montilla acusa CiU i el PP fer discursos xenòfobs per treure'n rèdit electoral

El candidat del PSC, José Montilla, no es nega a parlar d'immigració sempre que sigui per buscar solucions i retreu al PP i a CiU que vulguin treure rèdit electoral de cara les eleccions amb discursos xenòfobs. De la seva banda, la ministra de Medi Ambient, l'andalusa Rosa Aguilar, ha lamentat les crítiques de Puigcercós cap a Andalusia.

Actualitzat
El candidat del Partit Socialista de Catalunya, José Montilla, ha assegurat en un míting llampec a Cerdanyola que no es nega a parlar d'immigració, sempre que sigui per buscar solucions a diferència de la dreta.

Montilla ha retret que per "Artur Mas i el PP són una foto, uns titulars". Pels socialistes els immigrants "són unes persones que tenen drets i també deures i per això cal treballar, no parlar exclusivament quan vénen unes eleccions amb discursos xenòfobs".

I la ministra de Medi Ambient, l'andalusa Rosa Aguilar, ha lamentat les crítiques de Puigcercós cap a Andalusia. Aguilar ha qualificat d'error "intentar ridiculitzar o criticar un poble" i ha dit que el millor que pot fer el líder d'Esquerra és "demanar perdó". Aguilar participat en un acte del PSC a Santa Coloma de Gramenet.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut