Artur Mas consensuarà l'estratègia a l'hora de negociar a Madrid el concert econòmic

El candidat de Convergència i Unió, Artur Mas, assegura que farà una cimera de partits per pactar l'estratègia que caldrà seguir a Madrid a l'hora de negociar el concert econòmic. Mas ha lamentat que el republicà Joan Puigcercós acusés ahir els andalusos de no pagar impostos.

Actualitzat
El candidat de Convergència i Unió, Artur Mas, convocarà, si governa, una cimera de partits per pactar l'estratègia que caldrà seguir a Madrid a l'hora de negociar el concert econòmic. Mas ha dit que volen "fer un primer intent de consensuar el màxim possible el que ha de ser una estratègia de país per intentar aplegar totes les energies que calgui entorn de la consecució d'aquest pacte fiscal".

El candidat a la Generalitat ha lamentat que el republicà Joan Puigcercós acusés ahir els andalusos de no pagar impostos. Per Mas, "l'estil també és important, i aquest estil provocador, una mica de treure pit o com diuen ells de marcar no sé què, és un estil que acaba fent mal a Catalunya i per tant hem d'anar amb compte com diem les coses i com les expliquem".

Artur Mas ha rebutjat que CiU tingui intenció de retallar l'estat del benestar. Afegeix que el tripartit amb les xifres de l'atur i la pobresa actuals ja deixa un sistema molt deteriorat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut