Barcelona

El PSC veu en l'enquesta del CIS la confirmació que l'electorat de centreesquerra es desperta

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha vist aquest divendres com el CIS li atorgava 33 escons en l'enquesta sobre intenció de vot, uns resultats més bons que en altres enquestes. Això vol dir que perdria quatre escons respecte al resultat del 2006. Però els pronòstics no espanten els socialistes i el seu secretari d'Organització i cap de campanya, Jaume Collboni, hi veu el got mig ple quan assegura que les conclusions de l'enquesta són una injecció de moral de cara als dies que vénen. Collboni diu que els socialistes tenen clar quin és el seu objectiu durant la campanya, i passa per despertar a última hora l'electorat adormit. Aquest despertar, diu el PSC, ja es reflecteix com una tendència en l'enquesta del CIS.

Actualitzat
"Sempre hem pensat que seria en el decurs de la campanya i sobretot en el tram final quan podríem mobilitzar els milers d'indecisos, especialment votants de centreesquerra que en aquests moments dubten, per fer una remuntada i obtenir la confiança majoritària dels ciutadans."

Per Collboni, el PSC està rebent els fruits d'una campanya en què es dedica a explicar amb claredat que no pactaran amb el Partit Popular ni donaran suport a la convocatòria de cap referèndum d'independència, a diferència, diuen, de Convergència i Unió, que està "estancada pel missatge difús".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut