Sant Joan Despí

Viu la campanya electoral des del 3cat24

Aquest dijous comença la campanya electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya, i des d'aquest moment fins a la nit electoral, al 3cat24 posem en marxa un ampli desplegament informatiu. Al nostre especial, hi podreu trobar un seguiment detallat de tot el que passa a la xarxa relacionat amb les comicis, amb entrevistes als responsables de la campanya digital de cada formació i el Twitter de cada partit. També des del 3cat24, podreu seguir en directe el debat que TV3 oferirà amb els candidats a la presidència de la Generalitat i el programa especial de la nit electoral. A més, per primera vegada, podreu veure en vídeo les entrevistes que Manel Fuentes farà, des de Catalunya Ràdio, a cada cap de llista. No us ho perdeu!

Actualitzat
Les eleccions al Parlament de Catalunya són un dels esdeveniments de l'any, és per això que el 3cat24 no s'està de res i aquest dijous ha estrenat un especial informatiu que aglutinarà tota la informació que generin els comicis. A banda de totes les notícies dels actes de campanya de cada formació, també podreu trobar-hi una agenda detallada que us permetrà saber on és en cada moment cada candidat a la presidència.

Des de l'especial del 3cat24 també podeu consultar els programes electorals i els webs de cada formació, però, a més, a l'apartat "La campanya a la xarxa", us oferim una entrevista amb els responsables de cada campanya digital, on ens expliquen l'estratègia per guanyar les eleccions des d'internet.

També com a novetat, des del portal informatiu de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals podeu seguir el Twitter oficial de cada formació amb representació al Parlament, perquè pugueu seguir-ne al moment totes les novetats.

Com és habitual, el 3cat24 té un lloc destacat als continguts multimèdia, amb l'emissió en directe del debat a TV3 i les entrevistes als candidats. Com a novetat, a banda de poder seguir en directe les entrevistes de Catalunya Ràdio, també les podreu veure posteriorment en format vídeo. I de cara a la nit electoral, podreu seguir minut a minut el recompte i visualitzar els resultats amb uns gràfics molt complets. A més, podreu seguir en directe el programa especial de TV3 i moltes sorpreses més.

Ampli dispositiu també a TV3 i Catalunya Ràdio

Com sempre, Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio seguiran, des de l'inici de la campanya, tots els esdeveniments electorals, començant per la tradicional enganxada de cartells, que TV3 i el 3/24 seguiran amb un programa especial conduït per Esteve Soler. Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emeten també conjuntament un programa especial presentat per Martí Farrero que comença a dos quarts de 12 de la nit.

A "Els matins" de TV3, del 12 al 19 de novembre, Josep Cuní entrevistarà els candidats a la presidència de la Generalitat, cada matí a quarts de nou, seguint l'ordre de menys a més representació parlamentària. Del 19 al 26, serà Xavier Bosch que conversarà amb els candidats, en aquest cas en edicions especials de l'"Àgora", cada vespre després del "Telenotícies".

També del 19 al 26 de novembre, Manel Fuentes, des d'"El matí de Catalunya Ràdio", entrevistarà Albert Rivera, Joan Herrera, Alícia Sánchez-Camacho, Joan Puigcercós, José Montilla i Artur Mas a les deu del matí, unes entrevistes que, per primera vegada, el 3cat24 us oferirà en format vídeo. Les entrevistes inclouen públic especialitzat que podrà formular preguntes. Catalunya Informació també oferirà una roda d'entrevistes la primera setmana de campanya dins el programa "Polièdric".

Un altre dels plats forts seran, com sempre, els debats electorals. La cita principal és el diumenge 21 de novembre. Després del "TN vespre", TV3 emetrà el debat amb els candidats a la presidència, un programa moderat per Josep Cuní i que el 3cat24 i Catalunya Ràdio emetran també en directe.

A més, el 15 de novembre, en l'horari habitual de l'"Àgora", TV3 emetrà de manera simultània i en desconnexió per a cada demarcació un debat amb els caps de llista de Girona, Tarragona i Lleida. En el cas de Barcelona, el debat serà amb el número 2 de la llista.
Anar al contingut