Barcelona

"Una Catalunya millor" és el lema de CiU per a les eleccions del 28-N

Convergència i Unió ha presentat aquest dilluns al vespre el lema electoral: "Una Catalunya millor". Els responsables de campanya de la federació nacionalista, David Madí i Joana Ortega, han explicat que hi destinaran 3,2 milions d'euros i que la campanya s'obrirà a la plaça de Catalunya de Barcelona i es tancarà amb un míting al Palau Sant Jordi.

Actualitzat
CiU preveu fer un total de 5.000 actes arreu de Catalunya entre el 12 i el 26 de novembre, els quinze dies que dura la campanya electoral.

L'acte central, segons han explicat els responsables de campanya, serà al pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona el 21 de novembre que ve. La federació nacionalista encetarà la campanya a la plaça Catalunya i la clourà al Palau Sant Jordi.

Els responsables de la campanya de CiU han explicat que el calendari de campanya està gairebé tancat i veuen "bastant improbable" que es modifiqui per un eventual cara a cara amb el president Montilla.

La federació es gastarà un total de 3,2 milions d'euros en les despeses de campanya, una xifra inferior als 3,5 milions destinats l'any 2006.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut