Barcelona

El Palau de la Música acull la presentació del diari "Ara"

El Palau de la Música ha acollit aquest dijous la presentació d'un nou diari que sortirà a la venda coincidint amb les properes eleccions del 28 de novembre. Es tracta d'"Ara", un projecte impulsat pel grup editorial Cultura 03 i per diferents professionals del món de la comunicació com Toni Soler, Antoni Bassas o Xavier Bosch, entre altres. El director és el periodista Carles Capdevila.

Actualitzat
Els responsables d'"Ara" han destacat la seva aposta multiplataforma en paper i també per internet, amb presència a les xarxes socials i a les noves tecnologies. Els seus creadors defineixen el projecte com una comunitat de lectors connectats a través del paper i la pantalla.

El director, Carles Capdevila, ha reconegut la dificultat de sortir als quioscos en un moment de crisi, però s'ha mostrat positiu: "Tots els mitjans del món que hem anat a veure ens miren amb admiració i amb una compassió sospitosa, és a dir, vénen a dir que és molt difícil. Creiem, però, que els moments de crisi són moments d'oportunitat, que hi ha un espai d'un nou mitjà i que ara la nostra responsabilitat és fer-ho bé."

El diari es posarà a la venda el pròxim 28 de novembre, coincidint amb les eleccions al Parlament de Catalunya.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut