Reus

Una empresa de Reus redueix les baixes laborals oferint massatges a la feina

Una empresa de Reus ha aconseguit gairebé eliminar del tot les baixes laborals oferint massatges als seus treballadors al lloc de feina. L'empresa és Jubus, una entitat familiar que es dedica a la fabricació de material agrícola i industrial. Fa tres anys que apliquen aquesta política i asseguren que la inversió surt a compte a la llarga, perquè no hi ha tantes baixes, no pateixen tantes inspeccions de treball i la productivitat augmenta. A més, la gent va més contenta a treballar i han augmentat la fidelitat dels treballadors. En dades, l'any passat Jubus va tenir 17 baixes laborals i aquest any només una.

Actualitzat
Massatges a la feina. Qui ho ofereix no és una companyia nord-americana de noves tecnologies, sinó una empresa familiar de Reus, fundada el 1924. 

L'empresa que ho ha començat a aplicar és Jubus, que amb 75 persones en plantilla es dedica a la fabricació de material agrícola i industrial. Expliquen que ho van començar a fer fa tres anys per reduir les baixes laborals i que la tècnica els ha funcionat molt bé. Als treballadors se'ls va oferir aquest servei en horari laboral, fins i tot al personal d'oficina, i actualment tots hi passen voluntàriament.

20 minuts al dia


Cada dia, dos monitors revisen la manera de treballar del personal i corregeixen les males postures. I diàriament durant vint minuts, i per torns, fan treballs per corregir la postura o per prevenir lesions i, si cal, també fan massatges.

Una baixa en tot l'any

Aquesta ajuda ha comportat la reducció de les baixes laborals i, de fet, aquest any l'empresa Jubus només n'ha registrat una en tot el 2010. A més, ha incrementat la fidelització de la plantilla, que fa de mitjana 10 anys que treballen a l'empresa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut