Recorregut del Papa per Barcelona
Recorregut del Papa per Barcelona
Catalunya

Estàs a favor o en contra de la visita del papa?

La visita de Benet XVI els dies 6 i 7 de novembre a Barcelona ha generat divergència d'opinions a la societat catalana. També a través de la xarxa i al 3cat24, molts usuaris han deixat comentaris amb el seu punt de vista, a favor i en contra d'una cita que es preveu històrica.

Actualitzat
És el cas, per exemple, de quatre joves voluntaris que promouen a través del Facebook "que el papa sigui rebut amb una espelma a la plaça de la Catedral". El blog: 'El papa en Barcelona', detalla tots els preparatius de la visita i pensen fer un seguiment del recorregut. I en Miquel Àngel, un altre usuari del 3cat24, recorda "els milers de persones que hi ha al Facebook i a internet, en general, que han expressat la seva alegria per la visita de Benet XVI a Catalunya".

Per contra, usuaris detractors de la visita com 'ushuar' o ‘daddysgonecrazy" opinen respectivament que és una vergonya que amb la crisi que tenim es gastin tants diners en donar la benvinguda al Papa. "Sense tenir present que som un país laic i sense recordar els milers de víctimes d'abusos sexuals" i que "sense dubte, aquesta visita serà tot un gran negoci".

Però, i tu, què penses de tot plegat? Creus que l'operatiu de seguretat del papa és raonable o exagerat? Creus que la visita de Benet XVI aconseguirà un fort impacte econòmic per a Barcelona? Digues-hi la teva amb un comentari!

Tens pensat anar a veure el papa? Ens en vols enviar vídeos, fotos o la teva crònica? Per fer-ho, només cal que et registris. Entraràs a formar part del nostre equip de lectors informadors. És molt fàcil!
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut