Silvio Berlusconi, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Silvio Berlusconi, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Milà

Berlusconi: "Val més ser un apassionat de les noies guapes que no pas ser gai"

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha tornat a defensar-se de la polèmica per la presència de menors en festes a casa seva amb unes declaracions polèmiques, per homòfobes. "Val més ser un apassionat de les noies guapes que no pas ser homosexual", ha afirmat "Il Cavaliere" en la inauguració d'un saló a Milà. D'aquesta manera ha replicat les crítiques pel que s'ha anomenat "Rubygate". És l'últim escàndol que ha esquitxat el dirigent italià, per la presència de noies menors en una festa privada a la casa que té a Arcore, a prop de Milà, amb l'agreujant que després sembla que va trucar en persona a la prefectura de policia de Milà per demanar que alliberessin una de les participants, Ruby, una noia que tot just ha fet els 18 anys i que estava acusada de robatori.

Actualitzat
Berlusconi ha admès que va demanar l'alliberament de Ruby, una noia marroquina que ha fet 18 anys aquest dimarts, i ha justificat que va actuar "per solidaritat". Lluny de convèncer els seus detractors, les paraules han encès l'esquerra, que l'ha acusat d'abús de poder i li ha exigit que dimiteixi.

El primer ministre italià, de 74 anys, s'ha defensat dient que s'hauria sentit "avergonyit" de no ajudar la noia i ha afegit que, sempre que pot, es dedica a contemplar dones guapes per compensar el "ritme infernal" de feina.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut