Barcelona

Interior admet un repunt de la violència gratuïta després del tercer atracament mortal en 15 dies

El secretari general d'Interior, Joan Delort, ha admès a Catalunya Ràdio que hi ha un repunt de la violència gratuïta a Catalunya, després que hi ha hagut tres atracaments mortals en 15 dies. L'últim ha passat aquest dijous al vespre en un forn de pa del carrer de Muntaner, al barri de Sant Gervasi de Barcelona. La víctima mortal és la dependenta de l'establiment, de 58 anys, que va morir per les ferides d'arma blanca que li va clavar l'atracador. La Guàrdia Urbana ha detingut el presumpte autor de la mort de la dona, un jove de 26 anys sense antecedents per actes de violència que havia fugit del lloc dels fets sense emportar-se res. Segons alguns testimonis, la dona s'hauria resistit a donar els diners de la caixa a l'atracador.

Actualitzat
En declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio", Joan Delort ha assegurat que aquest any hi ha "menys delictes, però en canvi observem que l'aportació de violència s'hi ha incrementat, i a més a més d'una manera difícil d'explicar".

Delort ha donat explicacions després de l'atracament mortal d'aquest dijous a Barcelona. Un noi va assaltar un forn del carrer de Muntaner de Barcelona i en va matar la dependenta clavant-li diverses ganivetades. Els fets van passar cap a les nou del vespre, quan a l'establiment encara hi havia diversos clients.

La dona va quedar greument ferida i va ser traslladada en ambulància a un hospital de la ciutat, on no va poder superar la gravetat de les ferides i va morir.

Testimonis dels fets i veïns van avisar una patrulla de la Guàrdia Urbana que passava per la zona i que va perseguir el sospitós fins que el va atrapar, vint minuts després. L'assaltant, Ángel R. S., té 26 anys i antecedents, però no per robatori amb violència. La víctima, Mercedes S. V., treballava en un establiment de la cadena Bopan.

Aquest atracament a la capital catalana és el segon assalt mortal que es produeix en una setmana a Catalunya, després de la mort d'una treballadora en l'assalt a una sucursal del Banc Santander a Cambrils. Fa dues setmanes hi va haver un altre atracament amb una víctima mortal a Barcelona. En aquell cas va ser un joier.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut