Cambrils

Mor una empleada de 25 anys en l'atracament d'un banc a Cambrils

Una dona ha mort a Cambrils durant un atracament en una sucursal del Banc Santander d'aquesta localitat. Els fets han passat a quarts de nou del matí, al carrer Roger de Llúria de Cambrils. La víctima, una treballadora de l'entitat de 25 anys, ha mort tirotejada. Els Mossos busquen els agressors, que han aconseguit fugir. A les 12 del migdia s'ha fet un minut de silenci davant de l'Ajuntament.

Actualitzat
L'atracament mortal ha passat quan a l'oficina, situada prop del passeig Marítim de Cambrils, hi havia tres empleades. Segons sembla, dos atracadors hi han irromput i han exigit els diners de la caixa. Llavors, la víctima s'hauria negat a atendre les demandes dels agressors i hauria estat agredida amb una arma de foc, i no pas amb una arma blanca com s'havia informat en un primer moment.

La dona hauria resultat ferida al coll i hauria mort poc després dessagnada a la mateixa oficina bancària. Després d'haver disparat, els atracadors han fugit a peu. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local han acordonat la zona i han desplegat un ampli dispositiu per localitzar els atracadors.

El delegat del govern a Tarragona ha qualificat d'insòlit l'intent d'atracament, ja que ha assegurat que avui dia tothom sap que les entitats bancàries disposen de poc efectiu i tenen caixes de seguretat amb un sistema d'obertura retardada.

Concentració a l'Ajuntament

Un centenar de persones s'han concentrat davant de l'Ajuntament de Cambrils i han guardat un minut de silenci en senyal de dol per la mort de la jove treballadora, que era de Sant Carles de la Ràpita. L'alcalde de la localitat, Robert Benaiges, ha llegit una declaració institucional en què ha lamentat els fets.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut