Granollers

Mas no es refia de Montilla i assegura que si sumen el tripartit es repetirà

El candidat de CiU, Artur Mas, no es refia de la promesa de Montilla de no reeditar el tripartit, i assegura que si els partits que l'integren sumen, "el tornaran a fer l'endemà mateix". Mas ho ha dit en un acte a Granollers aquest diumenge al matí. El president de CiU ha valorat que "l'únic vot útil pel canvi és el de CiU" i ha afegit que la federació nacionalista és l'única que, a parer seu, "pot impedir la reedició del tripartit i el creixement del PP a Catalunya".

Actualitzat
El president de CiU no es refia de les promeses de no reeditar el tripartit: "Si poden, que espero que no puguin perquè els catalans i les catalanes els ho impediran, si poguessin, els tres partits del tripartit l'endemà mateix el tornarien a fer diguin el que diguin ara".

Artur Mas ha tornat a carregar contra el tripartit per les finances de la Generalitat, com ja havia fet uns dies enrere amb motiu de l'emissió de bons per a particulars per part del govern català. Mas ha insistit que el govern actual deixa una Generalitat "absolutament hipotecada".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut