Badalona

Detingut un dels esvalotadors més violents dels incidents a Barcelona el dia de la vaga general

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 29 anys a Badalona, on vivia, pels aldarulls que hi va haver al centre de Barcelona el passat 29 de setembre, coincidint amb la celebració de la vaga general. L'arrestat, que va ser un dels joves més actius durant els disturbis, va mostrar "una actitud marcadament violenta", segons els Mossos i tal com es pot veure a les imatges d'aquella jornada. Se li imputen sis actes vandàlics, a més de l'assalt i el robatori en una botiga de roba i el llançament d'objectes contra la policia i els seus vehicles. El jove ja té antecedents per delictes contra la salut pública i tràfic de drogues.

Actualitzat
Gairebé un mes ha necessitat la policia catalana per atrapar Isaac Z. V., de 29 anys. Treballava per enxampar-lo des del mateix dia de la vaga general, quan va protagonitzar, juntament amb desenes d'altres persones, els aldarulls que es van viure al centre de Barcelona. Finalment dijous va ser detingut a Badalona i aquest dissabte, quan n'ha transcendit la detenció, passava a disposició judicial.

El detingut va ser un dels més actius i violents aquell dia i també el blanc de molts dels objectius de fotògrafs i càmeres que cobrien la informació. En unes imatges gravades per TV3 se'l pot veure llançant un pal contra els vehicles policials. També va ser ell qui va destrossar l'aparador d'una botiga Levi's i després va assaltar-la. Unes imatges que van posar de manifest la violència dels enrenous al centre de Barcelona.

Els aldarulls de la vaga general es van saldar a Barcelona amb 43 detinguts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut