Madrid

Zapatero promet una "nova agenda social" davant el comitè federal del PSOE

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat que impulsarà una "nova agenda social". Zapatero ha fet aquestes declaracions durant el comitè federal del PSOE, que aquest dissabte al matí ha ratificat la designació del president aragonès, Marcelino Iglesias, com a nou secretari d'Organització del partit. Iglesias ocuparà el lloc de Leire Pajín, que aquesta setmana ha estat nomenada ministra de Sanitat.

Actualitzat
Amb un govern renovat i davant el comitè federal del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero s'ha compromès aquest dissabte al matí a impulsar una "nova agenda social". "Programarem una nova agenda social que actuï directament a favor dels aturats de llarga durada", ha assegurat el president del govern espanyol, que ha afegit que també s'impulsarà la formació i "polítiques de família per afavorir la conciliació".

Zapatero ha qualificat la remodelació del govern d'encertada i ha afegit que "només cal veure les cares del PP" per comprovar la idoneïtat dels canvis. El president del govern espanyol ha reconegut "una certa demanda" perquè modifiqués la composició del seu executiu, i ha fixat com a objectiu dels nous ministres fer un esforç de comunicació perquè la societat entengui i comparteixi, segons Zapatero, la necessitat de les reformes.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut