Façana de la comissaria de Vilanova i la Geltrú (Foto: ACN)
L'exterior de la comissaria de Vilanova i la Geltrú (Foto: ACN)
Vilanova i la Geltrú

Un dels mossos detingut per tràfic de drogues és el número 2 de la comissaria de Vilanova i la Geltrú

Noves revelacions a l'entorn del cas de tràfic de drogues destapat aquest divendres a Catalunya i en el qual estaven implicats tres agents dels Mossos d'Esquadra. Un d'ells és el sotscap de la comissaria de Vilanova i la Geltrú, que tenia rang de sotsinspector, segons informa l'Agència Catalana de Notícies. Al igual que els seus companys, el número 2 de la policia catalana a Vilanova ha estat expedientat i suspès cautelarment de les seves funcions acusat d'un presumpte delicte d'associació il·lícita dedicada al tràfic de drogues. A part dels agents també es van detenir 13 persones més.

Actualitzat
La investigació, que ha culminat amb les detencions i el registre de 23 domicilis del Barcelonès, Baix Llobregat, Garraf i Baix Penedès, continua oberta i sota secret de sumari. Oficialment n'han transcendit pocs detalls, entre els quals que tres dels setze detinguts són mossos i que en els escorcolls s'han trobat diversos tipus de substàncies estupefaents, com ara haixix, marihuana i més de tres quilos de cocaïna.

També s'han localitzat estris relacionats amb la preparació, la distribució i el tràfic d'aquest tipus de substàncies, així com prop de 500.000 euros en efectiu i diverses joies de gran valor. També hi havia tres armes curtes que no tenien número de registre.

La comissaria de Vilanova i la Geltrú dóna servei a una població de 100.000 habitants, també dels municipis de Canyelles, les Roquetes i Cubelles. Va ser inaugurada a finals del 2007 i el president de la Generalitat, José Montilla, va fer el seu discurs televisat de Cap d'Any des de les noves instal·lacions. Un alt càrrec d'aquesta comissaria és precisament un dels agents detinguts, concretament el sotscap i sotsinspector. Es desconeix per ara si també pertanyen a aquesta unitat els altres dos mossos detinguts.

Anar al contingut