Montilla es torna un superheroi a la campanya "L'increïble home normal". (Foto: PSC)
Montilla es torna un superheroi a la campanya "L'increïble home normal". (Foto: PSC)
Barcelona

La joventut socialista converteix Montilla en superheroi en una campanya nova

La Joventut Socialista ha convertit José Montilla en un superheroi a la nova campanya "L'increïble home normal". El president de la Generalitat i candidat a la reelecció surt als cartells amb estètica de "superman" i una M al pit, acompanyat d'eslògans com "No descansa ni a la nit! Ara els dissabtes el metro està obert 24 hores!" o bé "És un ocell? És un avió? No! És qui ha ajudat 41.000 joves a emancipar-se". Amb aquesta campanya, que ha abanderat la consellera Montserrat Tura, els socialistes volen presentar Montilla com algú que "treballa per millorar el seu entorn".

Actualitzat
La campanya mostrarà a les tanques publicitàries la imatge del Montilla superheroi amb altres frases com "És capaç de doblar la seva força per ajudar els que més ho necessiten" o bé "amb el superpoder de destinar 100 milions d'euros a l'FP". 

"Els superherois no recullen gats a la teulada, sinó que treballen per millorar el seu entorn", ha assegurat el primer secretari de les joventuts socialistes, Javier López. També la consellera i número 2 a la llistes del PSC per Barcelona, Montserrat Tura, ha destacat que un superheroi "té com a objectiu buscar la justícia social".
Anar al contingut