El líder de CiU, Artur Mas. (Foto: ACN)
Mas no s'ha mostrat crític amb la mesura adoptada per la Generalitat de vendre bons a particulars. (Foto: ACN)
Palamós

Mas creu que l'emissió de bons a particulars demostra que la Generalitat està "pelada"

El president de CiU, Artur Mas, no s'ha mostrat crític amb la mesura adoptada per la Generalitat de vendre bons de 1.000 euros a particulars, però creu que demostra que el govern actual està "pelat i escurat".

Actualitzat
"No hi haurà diners, hi haurà molts deutes i trobarem els calaixos plens de factures per pagar", ha exposat el líder convergent durant la presentació a Palamós del pròxim candidat de CiU a l'alcaldia del municipi. Mas ha afegit que aquest fet introdueix "una dificultat afegida" al futur president de la Generalitat.

El líder convergent ha definit la gestió financera del tripartit com "una tempesta de trons i llampecs que deixarà inundada la Generalitat de deutes". Davant d'això, el pròxim govern català haurà de posar-se botes d'aigua, agafar bombes potents i reflotar la Generalitat perquè torni a navegar. "Ho aconseguirem, tot i que no sabem quant trigarem en aconseguir-ho", ha conclòs.

Mas també ha recordat quins seran els seus principals objectius si aconsegueix, "a la tercera", la presidència de la Generalitat. La primera prioritat serà "aixecar el país econòmicament, un fet que no serà fàcil". També ha dit que per millorar l'economia serà imprescindible reduir el nombre d'aturats. I, finalment, també ho serà el disminuir el nombre d'estudiants amb fracàs escolar.
Anar al contingut