Barcelona

Mas es proposa reduir l'atur a la meitat en quatre anys si és president

El president de CiU, Artur Mas, s'ha fixat com a objectiu reduir l'atur a Catalunya a la meitat en els pròxims quatre anys en cas que sigui president de la Generalitat. El repte que ha assumit és situar la taxa de desocupats per sota del 10% en aquest període. Mas ho ha anunciat a la conferència "Aixecar l'economia catalana, la primera prioritat", que ha pronunciat en el Cercle Financer, a la seu de La Caixa, amb l'assistència d'uns 1.200 representants del món econòmic català.

Actualitzat
La sala principal ha quedat tan petita que ha calgut habilitar quatre sales annexes més per acollir la plana major de Convergència i Unió, però, sobretot, personalitats del món de l'economia i les finances de Catalunya.

"No podrem dir que realment hem aixecat la nostra economia fins que no aconseguim que les taxes d'atur a Catalunya tornin a ser d'un dígit i no de dos", ha afirmat Mas. Actualment, l'atur és del 18% a Catalunya i arriba al 40% entre els joves.

Mas ha assegurat que per aconseguir aquesta reducció dràstica de l'atur cal un govern dels millors que sigui fort, seriós i responsable i no, segons ell, com l'actual tripartit.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut