Barcelona

El partit de Joan Laporta denuncia que Facebook li ha tancat el perfil

El partit de Joan Laporta, Solidaritat Catalana, ha denunciat que Facebook li ha tancat el perfil a la xarxa social i que ara només es pot accedir a la pàgina del partit, on Solidaritat té molts menys contactes que al perfil. La formació no ha rebut cap explicació de Facebook, però sospita que molts usuaris s'han posat d'acord per demanar el tancament del perfil. Solidaritat Catalana denuncia que a altres entitats, com la Plataforma per la Llengua, els ha passat el mateix.

Actualitzat
L'Aplec de la Independència d'Arenys de Munt, que es va fer celebrar el 12 de setembre passat, també es va trobar que Facebook li va clausurar el perfil de manera unilateral just l'endemà de la celebració de l'esdeveniment.

Segons la normativa interna de Facebook, els perfils s'haurien de correspondre amb persones, mentre que les entitats, associacions i empreses poden disposar d'una "pàgina oficial" o crear un grup. El cas és, però, que són nombrosos els exemples de d'entitats o associacions que recorren al perfil personal per promocionar-se.
Anar al contingut