Ciclisme

Contador es podria haver fet una autotransfusió de sang, segons informa el diari francès "L'Équipe"

Segons informa avui el diari francès "L'Équipe", l'anàlisi d'orina que li van fer a Alberto Contador al laboratori de Colònia, conté, a més d'una quantitat ínfima de clenbuterol, restes d'un component plàstic. Els investigadors de l'UCI intenten esbrinar d'on provenen aquestes restes. Algunes hipòtesis apunten la possibilitat que el triple guanyador del Tour de França es fes una autotransfusió de sang. Contador va defensar la seva innocència al·legant una intoxicació alimentarària i de moment l'UCI l'ha suspès cauterlament a l'espera que es resolgui el cas.

Actualitzat
L'Astana dóna suport a la suspensió cautelar de Contador

Les reaccions al positiu d'Alberto Contador en l'últim Tour de França no s'han fet esperar. Després de proclamar la seva innocència en una multitudinària roda de premsa, l'equip Astana ha emès un comunicat en què dóna suport a la suspensió del ciclista madrileny decretada per l'UCI i està a l'espera de "més explicacions" per part del seu corredor.

Els dirigents de l'equip Astana també han assegurat que esperen les explicacions de Contador "abans de prendre qualsevol decisió, que seria prematura atesa la complexitat del cas", afegeix el comunicat.

Contador pertany a l'equip Astana des del 2008 fins al passat mes d'agost, moment en què el ciclista de Pinto i triple guanyador del Tour de França es va comprometre amb el Sungard-Saxo Bank dirigit pel danès Bjarne Riis per les dues pròximes temporades.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut