Sant Pere Pescador

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona a Sant Pere Pescador

Macabra descoberta en una casa aïllada del municipi empordanès de Sant Pere Pescador. Els Mossos d'Esquadra hi han trobat, aquest diumenge al vespre, el cos sense vida d'una dona dins d'un congelador. El cadàver l'hauria trobat la policia esquarterat. La víctima seria la companya sentimental del propietari de la casa, un home de 40 anys de nacionalitat belga que ha estat detingut. La dona hauria mort aquest diumenge al migdia i l'avís el va donar el jardiner de la casa, que va denunciar a la tarda que havia trobat el cos.

Actualitzat
Segons fonts de la investigació, va ser el jardiner que treballa a la casa qui va alertar la policia dels fets. Sembla que el presumpte homicida li va oferir diners perquè l'ajudés a desfer-se del cadàver, i ell s'hi va negar. Els Mossos d'Esquadra de Girona van descobrir el cos de la dona morta esquarterat dins d'un congelador.

La policia ha detingut el propietari de l'habitatge, situat en un lloc aïllat del municipi de Sant Pere Pescador, un ciutadà belga de 40 anys i parella sentimental de la dona morta. El detingut, acusat d'un delicte d'homicidi, ha passat la nit a la comissaria de Roses. Es preveu que aquest matí els Mossos d'Esquadra facin un segon escorcoll de la casa. El jutge ha decretat secret de sumari.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut