Barcelona

La Setmana del Llibre en Català guanya 30.000 visitants en la primera edició a la Ciutadella

La Setmana del Llibre en Català ha recuperat públic aquest any, amb la nova ubicació al Parc de la Ciutadella de Barcelona. En els deu dies que ha durat el certamen, hi han passat més de 80.000 persones, 30.000 més que en l'edició passada. Els organitzadors atribueixen l'èxit de convocatòria a aquesta nova ubicació i també a les dates triades, pròximes a la Diada. S'han venut entre 15.000 i 17.000 llibres, una tercera part dels quals dedicats al públic infantil i juvenil.

Actualitzat
Els títols més venuts durant aquesta 28a edició han estat "La bicicleta estàtica", de Sergi Pàmies; "Proses de Ponent", de Josep Vallverdú; "Se sabrà tot", de Xavier Bosch; "Història de la història de Barcelona", de Dani Cortijo, i "Poesies", de Màrius Torres, entre d'altres.

El president de la Setmana del Llibre en Català, Albert Pèlach, ha destacat que "la llibreria i el quiosc han funcionat molt bé". "Hem comptat amb activitats molt variades com el Premi Trajectòria a Maria Barbal, que ha tingut molta repercussió i El Dictat, que ha comptat amb una participació de 300 persones en sis ciutats de Catalunya", ha afegit.
Anar al contingut