El control d'entrada instal·lat a l'institut Narcís Xifra de Girona
El control d'entrada instal·lat a l'institut Narcís Xifra de Girona
Girona

Instal·len controls d'accés en un institut de Girona per vigilar l'absentisme

Un institut de Girona ha implantat un control electrònic d'entrada per vigilar l'absentisme i reforçar la seguretat del centre. Amb aquest nou sistema, abans de les deu del matí es podrà notificar als pares si el seu fill no ha anat a classe. L'institut Narcís Xifra de Girona ha estat el primer centre de les comarques gironines que l'ha instal·lat. A partir d'ara, tant alumnes com professors hauran de passar una targeta que els obri el torn del control d'accés per tal d'entrar al centre.

Actualitzat
Fins ara bàsicament ho havíem vist en les pel·lícules nord-americanes ambientades en instituts, però des d'ara, els alumnes i professors que entren a l'institut Narcís Xifra de Girona han de passar per un control electrònic d'entrada. És el primer centre de les comarques gironines que l'ha instal·lat, i l'objectiu és controlar-hi l'absentisme i reforçar-ne la seguretat.

L'Institut Narcís Xifra ha instal·lat tres controls d'accés a l'entrada que els permetrà notificar als pares abans de les deu del matí si el seu fill no ha anat a classe.

El sistema s'ha estat provant els últims dies, i a partir d'ara s'haurà de portar sempre a sobre el carnet d'estudiant i passar el codi de barres pel lector, que llegirà les dades de cada alumne i professor.

Els torns ajudaran també als conserges, als quals se'ls feia complicat controlar l'entrada i sortida de més de 1.500 alumnes.

Més endavant també volen fer desaparèixer les claus i fer servir targetes per obrir les portes de les aules.



Anar al contingut