Barcelona

El PSC aspira a la majoria absoluta per seguir al capdavant de la Generalitat

La portaveu adjunta del PSC al Parlament, Rocío Martínez Sampere, ha afirmat que els socialistes catalans aspiren a aconseguir "68 diputats o més" per continuar governant Catalunya després de les eleccions catalanes del 28 de novembre. Martínez Sampere ha assegurat que l'objectiu del PSC és aconseguir la majoria absoluta per "seguir fent avançar el país", i ha coincidit amb el president de la Generalitat i candidat dels socialistes catalans, José Montilla, a assenyalar que els comicis marcaran el futur de tota una generació.

Actualitzat
El PSC ha exhibit el seu compromís amb una campanya "neta" tal com ha demanat Montilla, de manera que han demanat a la resta de partits que d'aquí al 28 de novembre facin un debat "serè, transparent, positiu i propositiu".

Sampere ha emplaçat la resta de forces a presentar propostes clares i concretes "que serveixin per fer avançar el país", ja que, segons ha dit, és la manera que els ciutadans vagin a les urnes per exercir el seu veritable dret a decidir.

La dirigent socialista, que es perfila com una de les candidates a ocupar un lloc destacat en les llistes del PSC, ha ironitzat amb la posada en escena del líder de CiU, Artur Mas, que després de la convocatòria de les eleccions ha comparegut davant la premsa envoltat de senyeres. "Digues del que presumeixes i et diré el que no tens", ha sentenciat.
Anar al contingut