Tossa de Mar

Queixes entre els veïns no empadronats de Tossa de Mar per la taxa de l'aigua que els aplica l'Ajuntament

Els propietaris de segones residències de Tossa de Mar han denunciat que l'Ajuntament els fa pagar més pel rebut de l'aigua perquè no hi estan empadronats. El consistori va aprovar aquesta mesura el 25 de febrer passat, en un ple on es va decidir modificar la taxa de subministrament de l'aigua. Així, mentre que els empadronats paguen una quota de 4 euros, els propietaris de segones residències en paguen 12.

Actualitzat
L'Ajuntament de Tossa ha assegurat que l'únic que paguen de més els veïns no empadronats són vuit euros, en concepte del manteniment de la infraestructura i perquè durant l'any paguen menys pel consum. El consistori argumenta que amb les noves tarifes també s'afavoreix l'estalvi d'aigua.

D'altra banda, la portaveu del grup de veïns afectats, M. Àngels Jiménez, ha afirmat que senten que els tracten com a ciutadans "de segona". Les factures de l'aigua són entre un 30% i un 50% superiors per als que no estan empadronats, fet que, segons Jiménez, els toca la butxaca però també "l'orgull i la dignitat".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut