Port-au-Prince

El raper Wyclef Jean no podrà ser candidat a les eleccions d'Haití

La justícia haitiana ha decidit que el cantant de rap Wyclef Jean, un heroi al seu país, no es podrà presentar a les pròximes eleccions presidencials del novembre. El raper, que viu als Estats Units des de petit, no ha pogut acreditar la residència a Haití durant els últims cinc anys, tal com exigeix la llei.

Actualitzat
El Consell Electoral Provisional (CEP), encarregat d'organitzar les eleccions del 28 de novembre a Haití, ha desestimat la candidatura de l'estrella internacional de hip-hop Wyclef Jean perquè no pot acreditar la seva residència a Haití en els últims cinc anys.

Wyclef Jean és un dels 15 candidats que han estat rebutjats dels 34 inscrits. Malgrat això ha declarat: "Seguiré treballant pel país, i tot i que hagin determinat que no sóc resident d'Haití, la casa és d'on és el cor, i el meu cor és i serà sempre a Haití".

El cantant va ser un dels primers a viatjar a Haití per contribuir en les tasques de reconstrucció del país després del terratrèmol de principis d'any. Es tem que la decisió de la comissió electoral pugui desencadenar protestes al país.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut