Barcelona

Apple obre aquest setembre a Barcelona la seva primera botiga a Espanya

La multinacional de la informàtica Apple obrirà a Barcelona la seva primera botiga a l'estat espanyol, les anomenades Apple Store, a principis d'aquest mes de setembre al centre comercial La Maquinista. L'establiment ocuparà un espai de 1.300 metres quadrats a la planta del mig. L'obertura serà, probablement, el 2 o el 4 de setembre, tot i que la data encara s'ha d'acabar de concretar.

Actualitzat
La nova botiga a Barcelona serà un centre similar als punts de venda que el grup té en ciutats com Nova York, on s'exposaran i s'hi vendran totes les novetats tecnològiques de la multinacional, iPhone i iPad inclosos, a més d'altres serveis com atenció al client, servei tècnic, cursos o formació.

D'aquesta manera, Apple resoldrà una de les seves assignatures pendents, com era tenir presència en forma de botiga a l'estat espanyol. Fins ara, la presència de la companyia d'Steve Jobs a Barcelona es limita a diversos espais diferenciats en centres com la FNAC i el Corte Inglés. Per la inauguració s'esperen 10.000 persones i s'està preparant un esdeveniment especial.

Apple havia estat buscant una ubicació més cèntrica i de gran visibilitat a Barcelona, com el passeig de Gràcia, però la falta de lloguers en aquesta zona ha fet que finalment s'ubiqui a La Maquinista. Apple té 280 botigues a tot el món, la gran majoria als Estats Units.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut