Blanes

Els Mossos d'Esquadra detenen un home en relació amb la mort d'una dona a Blanes

Els Mossos d'Esquadra han arrestat un home de 35 anys i de nacionalitat espanyola que podria estar relacionat amb la mort d'una dona aquest diumenge a Blanes. La víctima, dona de 43 anys i d'origen magrebí, es va precipitar pel balcó d'un quart pis a un pati interior. Ara s'investiga si la caiguda va ser o no accidental. Els fets van passar aquest diumenge poc després de les set de la tarda i van ser els mateixos veïns qui van avisar els agents.

Actualitzat
Els Mossos han detingut un home en relació amb aquesta mort, però encara no es coneix quina era la relació entre l'arrestat i la víctima. El que sí que se sap és que els agents havien acudit diverses vegades a aquest domicili per discussions familiars.

La dona anava despullada quan es va precipitar pel balcó i va morir a l'instant. Una hora abans s'havia vist el detingut i la víctima conversant en un bar, sense aixecar cap mena de sospita.

Al llarg d'aquest dilluns es farà l'autòpsia a la víctima i això podria ajudar a conèixer detalls de la mort. El jutge n'ha decretat el secret de sumari.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut