Madrid

Jiménez es presentarà a la candidatura de la Comunitat de Madrid i forçarà unes primàries amb Gómez

La ministra de Sanitat, Trinidad Jiménez, ha anunciat la seva intenció de presentar-se a la candidatura per la presidència de la Comunitat de Madrid. La ministra es reincorpora avui al Ministeri després d'una setmana de vacances. La socialista ha explicat que ha parlat amb Tomás Gómez, el secretari general del Partit Socialista de Madrid i ha afirmat tenir una relació extraordinària amb ell. Jiménez, tot i que considera que Gómez ho té "més fàcil que ella" en aquestes primàries, ha confessat que té moltes ganes de presentar el millor projecte per a la Comunitat de Madrid i es considera una bona candidata.

Actualitzat
La ministra de Sanitat, Trinidad Jiménez, es presentarà a les primàries del Partit Socialista com a candidata a encapçalar la llista a la Comunitat de Madrid per a les eleccions de l'any que ve.

La decisió de qui ha d'encapçalar la llista a la Comunitat de Madrid està generant un tens debat intern al PSOE. Els militants hauran de triar entre ella i el líder dels socialistes madrilenys, Tomás Gómez, en unes primàries.

La socialista ha explicat que ha parlat el secretari general del Partit Socialista de Madrid i ha afirmat tenir una relació extraordinària amb ell. 

La ministra considera que Gómez ho té "més fàcil que ella" en aquestes primàries, però ha confessat que té moltes ganes de presentar el millor projecte per a la Comunitat de Madrid i es considera una bona candidata.

Jiménez ha negat ser la candidata preferida del líder del PSOE i president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut